Wandelweekend Renesse januari 2022
26 januari 2022 

Wandelweekend Renesse januari 2022

4 daags Wandel weekend Renesse 2022

Eindelijk was het zo ver... wandel weekend Renesse.

Vrijdag 21 januari vetrokken wij naar Renesse voor het geheel verzorgde 4 daagse wandel weekend.
In het huisje aangekomen zijn we gestart met koffie met vers gebakken appeltaart! 


Na het uitpakken van de spullen was het tijd voor de eerste verkenningswandeling van dit mooie gebied. Al kletsend hebben wij een mooie wandeling gemaakt in de omgeving van het huisje waar wij verbleven.

Na het wandelen heeft Daphne een heerlijke maaltijd bereid en speelde degene die dit wilde nog een spelletje.
Ook kwam de kletspot ( vragen kaartjes ) nog even op tafel. Een moment voor serieuze, verrassende en lachwekkende antwoorden brak aan.

Zaterdag 22 januari dag 2
Na een iets wat onwennige nacht ontwaakte de volgende ochtend alle dames en verschenen aan een uitgebreid ontbijt. Aan iedereen was gedacht.

Na een goede bodem te hebben gelegd zijn we vetrokken voor de wandeling. Met de auto zijn we richting het strand gereden om vanuit daar een mooie rondwandeling van ong 7,5 km te maken.
Bij de duinovergang aan de Jan van Renesseweg hadden wij het geluk om vele zeehonden op de zandplaat te zien liggen.
Na de wandeling hebben wij in het gezellige centrum van Renesse lekkere broodjes en visjes gehaald bij Vishandel de Marlijn welke wij als lunch hebben genomen in ons huisje.

Na wat rust, relaxing en spelletjes hebben wij aan het einde van de middag nog een mooie wandeling gemaakt door het delta klimaatpark aan ons huisje grensde. 

Zaterdagavond hebben we heerlijk gegeten middels een gourmette en hierna nog spelletjes gespeeld of heerlijk tijd voor onszelf genomen.

Zondag 23 januari dag 3 al weer..
Wat gaat de tijd snel als je het naar je zin hebt. Vandaag zijn we weer een uitgebreid ontbijt aan de 2de lange wandeling van dit weekend begonnen dit keer door natuurgebied de Vroongronden.
Hier hadden wij het geluk om herten te zien, wilde paarden, koeien en konijnen. Heel veel verschillende vogel en ganzen. De omgeving was prachtig en afwisselend. Na de wandeling van ong 8 km zijn wij weer naar ons huisje gegaan om hier samen te lunchen.

Na de lunch was er de mogelijkheid voor de liefhebbers om nog even het dorp in te gaan om wat te shoppen, hier werd veel gebruik van gemaakt. Rond zonsondergang zijn we nog terug gegaan naar het strand. Helaas was het bewolkt dus geen zonsondergang maar wederom wel weer zeehonden, nu zelfs dichterbij, zwemmend in de zee!

zeehonden renesse
Na een wandelingetje lekker terug naar het huisje waar we genoten van een heerlijk diner met allerlei lekkere hapjes!
Er werd nog een heuse spelletjes competitie gespeeld en daarna ging iedereen moe maar voldaan naar bed.

Maandag 24 januari de laatste dag..
De wekker stond al op tijd omdat wij vandaag helaas al weer moesten vetrekken. Het huisje moesten wij om 10 uur verlaten maar daarvoor wilde we nog graag een ochtend strandwandeling maken. Dus na een ontbijt stonden we om 8.30 uur op het strand. 

De rust, de stilte, niemand anders dan alleen wij, puur genieten.

Ik kijk terug op een fantastische 4daagse met allemaal hele lieve dames!
Bekijk het filmpje voor een korte impressie. 

Ben je benieuwd naar de geplande wandelweekenden, kijk dan op daphnebuijk.nl voor meer informatie.

Over de schrijver
Daphne Buijk wandeltrainer en coach helpt jou graag in beweging te komen. Een gevarieerd aanbod voor ieder wat wils. Van wandelgroepen tot wandel weekenden, van lange wandelingen tot kunstzinnige wandelworkshops of 1 op 1 wandelingen, ik sluit graag aan bij jou specifieke vraag. Ook voor bedrijven heb ik een wandelaanbod. In de blogs neem ik je mee op de wandelingen die wij maken. Veel lees plezier
Ellen
Door

Ellen

op 27 Jan 2022

Het was geweldig

Reactie plaatsen