DAPHNE BUIJK AANGENAAM...

mijn missie iedereen de positieve effecten van wandelen laten ervaren!

Daphne Buijk

Mijn verhaal " alles begint met de eerste stap" 

Herken je dat? De gedachtes van "ik kan het toch niet" , "ik zet de stap maar niet want wat zullen de andere ervan denken"…. 


Met dit soort negatieve gedachtes worstelde ik vaak. Diep van binnen wist ik dat ik mijn hart mocht volgen.

Maar steeds bleven de onhandige patronen en gedachtes mij vertellen, dat dit mij toch niet zou lukken, ik maar voor safe en veilig moest gaan.


Toen ik in 2019 werd geconfronteerd met een conversiestoornis ,waarbij ik een tijdelijke halfzijdig verlamming opliep door een verkeerde omgang met stress, werden mijn ogen geopend. Wilde ik dit nog eens meemaken of wilde ik nu echt voor mezelf kiezen en weer in verbinding komen met mijzelf?


In eerste instantie stapte ik meteen in mijn onhandige patronen, slachtoffer rol. Voelde mij zo zielig, slecht en waarom werd mij dit aan gedaan? 

Ik was totaal niet meer in verbinding met mijn lichaam en hart, wat er uiteindelijk in resulteerde dat mij dit “overkwam”. Maar een mooier cadeau had ik mezelf niet kunnen geven. Dit klinkt waarschijnlijk heel raar. Mijn lichaam gaf mij al lange tijd signalen maar ik wilde ze niet horen, ik kon die stap toen niet zetten


Na een revalidatieproces waarbij ik letterlijk stap je voor stapje weer op de been ben gekomen, heb ik veel mogen leren van mezelf en anderen.

Ik heb toen mijn ware missie in mijn leven ontdekt.

Wandelen heeft mij in mijn revalidatie proces heel veel gebracht. Naast alle positieve effecten op mijn herstel gaf het mij, ontspanning, uitdagingen, overwinningen, rust, ontladingen, oplaad momenten en heel veel plezier.

Ik wil andere inspireren, begeleiden en ondersteunen in het proces om in beweging te komen.

Letterlijk door de wandelgroepen, samen fit programma's en 1 op1 wandelingen die ik bied.


En ik weet als geen ander dat die ene stap zetten zo spannend en moeilijk is maar als je hem eenmaal gezet hebt je er zoveel moois voor terug krijgt.


Vaak hoor ik in de wandelgroep terug, " dat doe ik nu dankzij jou" , "dat heb ik van jou geleerd", " zonder jou had ik dit nooit gedaan...."

Hele mooie complimenten naar mij, maar het grootste compliment mag je aan jezelf geven want jij hebt de stappen gezet, ik heb je alleen maar ondersteund!

Welke doelen je ook hebt in het leven, tijdens de wandelingen, wandelgroepen, samen fit programma's of onze individuele wandelingen, we zullen er samen aan werken. Ik ben er met mij volledige support en toewijding voor jou!


Wandelaanbod

Lees hier meer over mijn aanbod

Wandelgroepen

Samen fit programma's

Lange wandelingen

1 op 1 wandelingen

Kunstzinnige wandelworkshops

coachings-traject

bedrijfswandelen

Bedrijfs-Wandelen

Medewerkers de kans bieden aan hun vitaliteit en gezondheid te werken in de baas zijn tijd. Denk aan lunch wandelingen, op start of dag afsluitingen.

Trajecten op maat afgestemd op jullie wensen.

reisgids-premium

Gratis wandelgids

wandelen waarom zou ik

De effectieve werking van wandelen.

Wandelen waarom zou ik....

10 tips waarom jij het wandelen echt eens zou mogen proberen


marja-de-vogel

DAPHNE IS EEN HEEL PRETTIG PERSOON MET EEN GOED LUISTEREND VERMOGEN. TIJDENS HET WANDELEN IS ER EEN ONTSPANNEN SFEER, WAARDOOR HET MAKKELIJKER IS OM ALLERLEI ONDERWERPEN TE BESPREKEN.  EEN FIJN MOMENT OM BIJ JEZELF TE KOMEN.

Marja de Vogel
wandelgroepen roosendaal

Wandelen is toch niet hip?

Wanneer ik andere vertel over mijn werk als wandelcoach en wandeltrainer bemerk ik soms een gniffeltje.

Wanneer ik iemand dan bevraag wat ze daarmee bedoelen hoor ik vaak het antwoord " wandelen kun je toch makkelijk alleen doen, daar heb je toch geen groepje voor nodig" of "dan heb je vast alleen bejaarden in je groep?"

Het beeld dat mensen hebben bij wandelen klopt niet met de werkelijkheid. Ik heb er mijn missie van gemaakt om hierin een positieve verandering te weeg te brengen.


Wandelen is niet suf of saai, maar zo intensief als dat je het zelf maakt.

Naast de persoonlijke doelen die iedereen meeneemt naar een wandeling hebben wij het ook vooral gezellig met elkaar ( maken we er iedere wandeling een feestje van of maken we een wandeluitje), bieden wij elkaar een luisterend oor, support en ontstaan er mooie nieuwe vriendschappen tussen de leden.


Bij deze wil ik je dan ook van harte uitnodigen om eens vrijblijvend een gratis kennismakingswandeling aan te vragen en deel te nemen.

Alles begint met die eerste stap. Maar let op.....

Wandelen is verslavend! Ik ben niet verantwoordelijk voor de positieve effecten die wandelen voor jou heeft op jouw lichaam en geest! Voor dit alles mag je jezelf dan hartelijk bedanken.


Ik hoop je snel te ontmoeten!

Samen in beweging

Mijn slogan samen in beweging.

Waar je ook heen wil, je zult eerst in beweging moeten komen om op weg te gaan.

Haalbare doelen stellen voor de ene is dat 1x per week mee wandelen, voor de andere is dit zichzelf durven uiten in de groep, nieuwe contacten maken tijdens een wandeling.... 

Ik vind het erg belangrijk dat je kunt zijn wie je bent. Ik heb geen oordeel.

Iedereen is uniek.


Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de vraag van mijn leden werk ik met 3 verschillende niveau groepen. Hierover kun je meer lezen op de pagina over de wandelgroepen.