DAPHNE BUIJK AANGENAAM...

IEDEREEN KOMT WEL EENS OP EEN KRUISPUNT IN ZIJN OF HAAR LEVEN.

Daphne Buijk

Mijn verhaal

Herken je dat? De gedachtes van "ik kan het toch niet" , "ik zet de stap maar niet want wat zullen de andere ervan denken"…. 


Met dit soort negatieve gedachtes worstelde ik vaak. Diep van binnen wist ik dat ik mijn hart mocht volgen.

Maar steeds bleven de onhandige patronen en gedachtes mij vertellen, dat dit mij toch niet zou lukken, ik niet voldoende te vertellen had aan andere, ik maar voor safe en veilig moest gaan.


Toen ik in 2019 werd geconfronteerd met een conversiestoornis ,waarbij ik een tijdelijke halfzijdig verlamming opliep, werden mijn ogen geopend. Wilde ik dit nog eens meemaken of wilde ik nu echt voor mezelf kiezen en weer in verbinding komen met mijn mooie zelf?


In eerste instantie stapte ik meteen in mijn onhandige patronen, slachtoffer rol. Voelde mij zo zielig, slecht en waarom werd mij dit aan gedaan? Ik stond altijd voor alles en iedereen klaar, werkte mezelf een slag in de rondte om alles en iedereen het naar de zin te maken….. en dit is wat ik er voor terug kreeg….


Ik was totaal niet meer in verbinding met mijn lichaam en hart, wat er uiteindelijk in resulteerde dat mij dit “overkwam”. Maar een mooier cadeau had ik mezelf niet kunnen geven. Dit klinkt waarschijnlijk heel raar. Mijn lichaam gaf mij al lange tijd signalen en ik dacht er naar te luisteren door te veranderen van baan. Maar achteraf gezien heb ik toen maar een heel klein beetje naar mezelf geluisterd.


Als ik je een beetje mee mag nemen in mijn leven, zie ik dat ik vaker niet dan wel in verbinding heb gestaan met mijn lichaam en mijn hart. Wat resulteerde in onhandige patronen, onhandige gedachtes en onhandige conditioneringen.

Ik heb mezelf verhalen verteld en ben deze aan gaan zien als DE waarheid. Iets wat we allemaal doen, alleen die van mij berustte op angst. Het niet aangaan van confrontaties, het niet durven uitspreken, het niet durven aangeven van grenzen, het opzetten van een masker, het mij volledig storten op mijn werk, terwijl ik een fantastisch gezin thuis had zitten…..

En dit alles om gezien te worden, complimenten te ontvangen, lief gevonden te worden maar wat gebeurde er???
Op het moment zelf dat ik een compliment kreeg voelde ik mij ongemakkelijk, geloofde ik het niet, voelde ik het niet… ze zullen het wel zegge om mij een goed gevoel te geven, ze zullen er wel iets voor terug willen, ze zullen straks lachen over hoe blij ik was met dat compliment….. allemaal onhandige gedachtes in mijn hoofd die mijn innerlijke criticus voedde. 


ONLINE TRAINING

LIEFDEVOL VRIJ LEVEN

6 weeks online programma waarin je leert om het liefdevolle vrije leven te omarmen.

Je gaat aan de slag met een werkboek, verschillende oefeningen en ik zal je ondersteunen met  video- en audio berichten 

delen is helen.

coachings-traject

COACHINGSTRAJECT

OP ZOEK NAAR JE MOOIE IK

Tijdens de (wandel) coaching sessies gaan we samen op innerlijke reis. We onderzoeken en ontdekken dat alle antwoorden, die je zoekt al in jou zitten. Je zult ervaren dat je na deze
reis in verbinding staat met jezelf.

Op weg naar jouw mooie ik!

WANDELGROEPEN

ROOSENDAAL

Wil jij wat corona kilo’s verliezen, maar heb je een stok achter de deur nodig? Wil jij werken aan een gezonde leefstijl of meer rust in je hoofd?  Wandelen is de perfecte combinatie voor lichaam en geest.  

Voel je vrij

marja-de-vogel

DAPHNE IS EEN HEEL PRETTIG PERSOON MET EEN GOED LUISTEREND VERMOGEN. TIJDENS HET WANDELEN IS ER EEN ONTSPANNEN SFEER, WAARDOOR HET MAKKELIJKER IS OM ALLERLEI ONDERWERPEN TE BESPREKEN.  EEN FIJN MOMENT OM BIJ JEZELF TE KOMEN.

Marja de Vogel

Zit jouw liefde nog opgesloten in jouw lichaam?

Hoe kun je complimenten aan nemen van een ander, als je ze niet eens aan jezelf kunt geven? Hoe kun je een ander serieus nemen als je dit niet naar jezelf kan…. 


Door persoonlijke ontwikkeling, trajecten en coaching kwam ik er achter dat mijn onhandige gedachtes en gevoelens mij gevormd hadden tot de persoon die ik op dat moment was. Iemand die niet in verbinding stond met haar lichaam en hart, en eigenlijk niet eens wist wie ze in essentie echt was. Mijn conditioneringen waren vooral gericht op het zorgen voor andere en leven vanuit angst gedachtes. Andere het naar de zin maken, geen eigen mening durven hebben of geven, laat staan voor mezelf op kon komen.


Nu kan ik oprecht zegge, Je mag er zijn, je bent mooi zoals je bent! Ik ben trots op je!

Een liefdevol vrij leven

En dit alles gun ik jou ook, een liefdevol vrij leven. Vrij van onhandige gedachtes, patronen en rollen. Leven vanuit verbinding.

En zijn de dagen dan altijd mooie en geweldig?… nee maar je weet wel "ik vertel mijzelf het verhaal wat ik horen wil".


Alle ervaringen en kennis heb ik verwerkt in een effectief programma. Waarvan je na het volgen ook zult ervaren dat je veel meer innerlijke vrijheid, verbinding, rust, ruimte en liefde zult ervaren.


Want vergeet nooit je bent een mooi mens

arrow_drop_up arrow_drop_down