stress roosendaal

Wandelcoaching

Minder stress en meer energie!

Ik wil graag meer informatie over dit traject
oude buisse heide wandelen

van Minder stress naar meer energie

Nu is het tijd voor jou.

Ervaar je veel prikkels? Heb je last van stress klachten of een burn-out? Zie je vaak beren op de weg, ervaar je een disbalans tussen werk en privé en wil je hier mee aan de slag maar weet je niet zo goed hoe?

Ik ondersteun je hier graag in met het 6 weeks wandelcoachtraject volgens de mindfulrun® methode.


Wandelcoaching is het een boost voor je immuunsysteem en vermindert het gevoelens van stress, angst en depressie. De nadruk zal liggen op " samen in beweging " komen door te ervaren en te doen. Met je ademhaling als basis en anker. Je bent meer aanwezig in het hier en nu. Met meer vitaliteit, energie, meer (lichaams-) bewustzijn, meer ontspanning, een gezondere ademhaling, minder zorgen en minder stress.


Het 6 weeks wandelcoachtraject helpt in de bewustwording, (h)erkennen van patronen, balans tussen gevoel en verstand. Aan het einde van het traject kun je tegenslagen en stress beter hanteren. Heb je inzicht in jouw patronen en belemmerende gedachtes welke je d.m.v de geleerde oefeningen de baas kunt blijven. Je kunt helemaal jezelf zijn en hoeft je niet te verschuilen achter maskers. Want je bent immers van nature een mooi puur mens.


Het traject vind plaats in de omgeving Roosendaal, andere locaties zijn bespreekbaar.

ik wil graag meer informatie
daphne buijk wandelen pannehoef

Anja 

Mijn reis naar een leukere versie van mezelf..

Inmiddels mag ik terugkijken op een hele mooie 6 weekse ervaring in het mindfull wandeltraject wat ik samen met Daphne heb mogen doen.

Nadat lichaam en geest in oktober bij mij op de rem trapte in de vorm van een burn-out heb ik samen met Daphne hele mooie belangrijke stappen gezet naar een leukere versie van mezelf.

Door samen met Daphne buiten in de natuur te mogen wandelen, te mogen praten, te mogen voelen, te mogen denken zonder oordelen, kreeg ik inzicht in patronen die niet meer voor mij werkte, lukte het om negatieve gedachten te herkennen en kon ik gaan bouwen. Pareltjes die mij bij zijn gebleven zijn toch wel het wandelen in de stilte rondom het Rozenven waarbij ik zoveel verdriet in mij los kon gaan laten, de libelle die steeds bij ons bleef en  begin symboliseerde om te mogen veranderen, de oefeningen in ademhalen en luisteren naar mijn lijf, waardoor ik de pijn kon gaan loslaten, het voelen van de zon, de wind, de regen op je lijf waardoor het langzaam lukt ruimte te maken in mijn hoofd, het bezoek aan het Marialabyrint waarin ik de reis van eenzaamheid naar open staan voor nieuwe dingen in gedachten heb kunnen afleggen. De kleine verslagjes die ik na elke wandeling kreeg waren kleine cadeautjes die me steunde en enorm hebben geholpen.

Inmiddels ben ik op weer op pad, voel ik me krachtiger, is er weer energie en passie voor oude dingen zoals mijn werk, maar ook nieuwe dingen die ik in mijn eigen tempo aan het ontdekken ben en aan het vormgeven ben. En gun ik mezelf regelmatig een uurtje bezinning door samen met Daphne te gaan wandelen, praten, te voelen en vooral om te genieten van al het moois in de natuur.

Nu is het tijd voor jou!

Waarom samen aan de wandel en de natuur in?


Wandelen in de natuur voelt voor mij als thuiskomen. Ik kan mijzelf hier opladen, ontladen, ontspannen en hier ontstaan voor mij nieuwe ideeën, inzichten en creatieve denkprocessen.


Door de coaching in de natuur te laten plaatsvinden komen lichaam en geest letterlijk in beweging. Door met je voeten en benen stappen te zetten ontstaat er ook ruimte in ons brein, ruimte om te ZIJN.

Onze zintuigen worden geprikkeld, we ruiken de bossen of heide, we voelen de wind en de zon op onze huid, we voelen de verschillende ondergronden waar we over lopen, we horen de geluiden van vogels of juist even helemaal niets. We ervaren de STILTE.


Jouw mentale, emotionele en fysieke balans staat centraal. Stap voor stap werken we samen aan deze doelen.

Je leert vertrouwen op je eigen kracht, zonder twijfels of stoorzenders van buitenaf.


De coaching die ik bied is op ongedwongen wijze. Verbinden vanuit het hart en vanuit mijn werkplek ‘ de natuur’. Door de luchtigheid kom je op een prettige manier dichter bij jezelf. De nadruk ligt op “ samen in beweging komen” door te ervaren en te doen.


Klinkt leuk allemaal maar wat levert het mijn op zou je misschien denken?

Bewustwording! Je wordt je bijvoorbeeld bewuster van je sterke kanten en hoe je die optimaal kunt benutten. Of van je overtuigingen of patronen die je belemmeren in je groei. Uiteraard afhankelijk van je coachvraag.


Samen werken we aan een goede balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken en (weer en meer) te genieten van het hier en nu. Samen vinden we de rust en ruimte voor nieuwe ideeën, inzichten en gevoelens en werken we aan het loskomen uit oude / terugkerende patronen.


Afhankelijk van je coachvraag, kunnen dit resultaten zijn van het wandelcoachtraject:

☑ Je komt dichter bij jezelf, je herkent emoties en leert hiermee omgaan.

☑ Je komt los van oude patronen waardoor je de vicieuze cirkel doorbreekt.

☑ Je leert situaties en patronen herkennen en krijgt grip op jouw leven.

☑ Je bent in staat om een betere balans tussen werk en privé te creëren.

☑ Je hebt een positief zelfbeeld en een goede lichamelijke conditie.

☑ Je komt weer in contact met jouw eigen gevoel.

☑ Je ziet (weer) waar je energie van krijgt, je weet wat je wilt en durft weer stappen te ondernemen.

☑ Je hebt een gezonde gedrevenheid en een optimale energiebalans.

☑ Je vindt de juiste balans tussen gevoel en verstand om gewenste keuzes te maken.Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan waaruit is gebleken dat de natuur een positief effect heeft op verschillende vlakken van je welzijn. Door wandelcoaching in de natuur wordt je hoofd helder, klaart je humeur op en krijg je weer nieuwe inspiratie en ideeën. Je doet verrassende inzichten op waardoor je meer tot jezelf komt en je prestaties verbeteren. Je leert luisteren naar je eigen lichaam en je ervaart meer balans tussen gevoel, verstand en lichaam. Hierdoor ontstaat er meer ruimte om keuzes te maken die passen bij wat jij belangrijk vindt en vanuit wie jij in de kern echt bent.


Na het coachingstraject weet je wat jij te doen hebt en hoe je dit kunt realiseren. Het enige wat je nodig hebt is dat iemand een eindje met je meeloopt en inzicht geeft. Daar help ik jou graag bij.Wat maakt de mindful run® methode zo effectief

De coaching die ik bied is op ongedwongen wijze. Verbinden vanuit het hart en vanuit mijn werkplek ‘ de natuur’. Deze informele setting nodigt uit tot opstellen en bewustwording. Onder andere deze ingrediënten maken de wandelcoaching zo bijzonder.

 

Door de luchtigheid kom je op een prettige manier dichter bij jezelf. De nadruk ligt op “ samen in beweging komen” door te ervaren en te doen.


Klinkt leuk allemaal maar wat levert het mijn op zou je misschien denken?

 Bewustwording! Je wordt je bijvoorbeeld bewuster van je sterke kanten en hoe je die optimaal kunt benutten. Of van je overtuigingen of patronen die je belemmeren in je groei. Uiteraard afhankelijk van je coachvraag. 

 

Samen werken we aan een goede balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken en (weer en meer) te genieten van het hier en nu. Samen vinden we de rust en ruimte voor nieuwe ideeën, inzichten en gevoelens en werken we aan het loskomen uit oude / terugkerende patronen. 

 

De Wandelcoaching is helder, effectief en voor iedereen. Door de kracht van de natuur te combineren met de innerlijke kracht komen de antwoorden die iedereen al in zich heeft naar boven.

mogelijke resultaten:

Meer energie minder stress
meer focus, concentratie en plezier
betere balans tussen verstand en gevoel
meer ontspanning mentaal en fysiek
betere ademhaling

6 weeks coachings-programma 

Dit traject bestaat uit:


Het 6 weeks wandelcoachtraject houdt het volgende in:


  • 5 weken achter elkaar een sessie van 2 uur.
  • na 2 maanden evaluatie sessie 
  • bezoek aan Maria labyrint 
  • iedere coaching een kopje koffie of thee
  • huiswerkopdrachten 
  • 1 op 1 coaching gericht op jouw coachvraag
  • meer energie minder stress
  • persoonlijke herinnering. 


Eventueel uit te breiden met een samen in beweging stressverlagende ontspannende massage (over de kleding heen). incl hand en voet massage in mijn praktijk ruimte.


Kosten van dit traject zijn € 900,- 

Het coachtraject:
We maken een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten. Hierin bespreken we de coachingsvraag en bekijken we of wij een match zijn samen. Dit is een belangrijk aspect om het traject het meest effectief te laten zijn.

Zien wij beide de samenwerking zitten dan plannen wij meteen de 6 sessies in, aan de hand van onze beide agenda's.

5 sessies van 2 uur bij voorkeur 5 aangesloten weken ( mocht er een vakantie tussen zitten is dit geen probleem maar heeft niet de voorkeur)

na 2 maanden de laatste sessie.

Na iedere sessie ontvang je een kort verslag van de inhoud van de sessie met eventueel besproken huiswerk opdrachten of aandachtspunten.


Vaak willen werkgevers meedenken in het aangaan van dit traject. Denk hierbij aan persoonlijke ontwikkeling, burn-out (preventie)begeleiding, tijdens een reïntegratie traject. Gezien dit jouw persoonlijke traject is zal ik geen inhoudelijke terugkoppeling geven aan werkgevers.

Jij bent er vrij is zelf te delen wat je zou willen delen met hen.


Veiligheid en vertrouwen zijn hierin erg belangrijk voor mij.

Daphne Buijk samen in beweging

Belangrijker dan wie je volgt, is wie er naast je wandelt.

ik ben heel graag jouw wandelgenoot.

Daphne Buijk