1 op 1 wandelingen

ga je mee verdwalen, ik weet de weg!

Ik wil graag samen wandelen

EVEN TIJD VOOR JEZELF 

Heb jij wel eens een momentje voor jezelf? 

Allemaal krijgen we te maken met levensvragen. Zaken waar wij mee worstelen of gevoelens waarvan we niet goed weten wat we er mee moeten. Heel normaal en menselijk.

Maar soms heb je behoefte dit met iemand te delen, te bespreken, je verhaal te kunnen doen zonder dat iemand hier een oordeel over geeft of consequentie aan verbind. Kletsen met vriendinnen of familie is fijn, maar met een onafhankelijk iemand kan je nog meer opleveren. Je kunt helemaal jezelf zijn en hoeft je niet te verschuilen achter maskers.


Ik bied je graag deze ruimte. Tijdens een wandeling van maximaal 1 uur ben ik er geheel voor jou. Zal ik naar je luisteren, met je sparren, je ondersteunen, spiegelen, vragen stellen, het stil laten worden....... dat wat er op dat moment nodig is inzetten. Tevens zal ik je de helende werking van de natuur laten ervaren. 


Naast de 1 op 1 wandelingen bied ik ook een 6 weeks wandelcoach traject aan via de mindful walk methode. Hierin gaan we samen aan de slag. Van stress naar ontspanning. 

Hierover kun je meer vinden onder het kopje wandelcoaching.


Deze wandelingen vinden plaats in de omgeving Roosendaal, andere locaties zijn bespreekbaar.

Na de wandeling is er de mogelijkheid om samen nog iets te drinken.

ik wil graag een 1 op 1 wandeling

Dimphy 

De heerlijke wandeling heeft mij goed gedaan.

Gister heb ik met jou een mooie wandeling mogen maken ...ik voel me bij jou super goed..

Dat vind ik zelf heel prettig omdat ik dan mezelf kan zijn ..en me makkelijker open kan stellen ..de heerlijke wandeling heeft me goed gedaan ...en ook mij weer op andere gedachten gezet...en heeft me ook aan het denken gezet ...en dat denken bedoel ik dan positieve gedachten....die wandeling die ik heb mogen ervaren wil ik graag nog eens een keertje over doen ...dan alleen als afsluiting wel met een heerlijk bakkie koffie (grapje )

Lieve daphne dank je wel dat ik bij jou mezelf kon en mocht zijn ....ook jij bent een bijzonder geweldig mens ....in alles wat je doe ...


Met Lieve groetjes Dimphy 

Nu is het even tijd voor jou!

Waarom samen aan de wandel en de natuur in?


Wandelen in de natuur voelt voor mij als thuiskomen. Ik kan mijzelf hier opladen, ontladen, ontspannen en hier ontstaan voor mij nieuwe ideeën, inzichten en creatieve denkprocessen.


Toen ik mij hier steeds meer in ging verdiepen en bijscholen leerde ik dat de natuur op zoveel verschillende gebieden een positief effect op ons als mens heeft.

Door in de natuur te wandelen komen lichaam en geest letterlijk in beweging, door met je voeten en benen stappen te zetten ontstaat er ook ruimte in ons brein.

Onze zintuigen worden geprikkeld, we ruiken de bossen of heide, we voelen de wind en de zon op onze huid, we voelen de verschillende ondergronden waar we over lopen, we horen de geluiden van vogels of juist even helemaal niets.  We ervaren de STILTE.


Doordat ons brein wordt afgeleid door al deze sensorische prikkels, is het even afgeleid van de andere verhalen die zich anders als gedachtes voordoen in ons hoofd.


Tijdens deze wandeling ben ik 1 uur jouw reisgenoot. Jij bent de reisleider en hebt de regie. Jij bepaald waar jij behoefte aan hebt.

Niets moet, veel kan en mag.

Ik ben er 1 uur voor jou , ik zal naar je luisteren, je vragenstellen, inzichten geven, spiegelen, stil laten worden, je begeleiden op jouw pad, samen lachen en plezier beleven, wat er maar nodig is waar jij behoefte aan hebt op dat moment.


We wandelen op jouw tempo en maximaal 1 uur. Wil je korter of rusten onderweg alles kan en mag... jij hebt de regie.


€65,-
€ 45,-

1 op 1 wandeling (coaching) 

Deze wandeling bestaat uit:


  • maximaal 1 uur durende  1op 1 wandeling.
  • 1 uur tijd voor jezelf, wandelen op jouw tempo en afstand
  • 1 uur samen met begeleiding van mij 
  • kopje koffie/ thee/ fris na de wandeling.
1 op 1 wandelingen

Belangrijker dan wie je volgt, is wie er naast je wandelt.

ik ben heel graag jouw wandelgenoot.

Daphne Buijk

Nu is het tijd voor jou!

afspraak inplannen

Hoe kan ik een 1 op 1 wandeling inplannen? 

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om een 1 op 1 wandeling met mij te willen inplannen kunt je deze eenvoudig inplannen via onderstaande knop. Wanneer ik de datum ontvang in mijn agenda zal ik een factuur voor deze wandeling sturen. 

Na betaling kan de wandeling plaats vinden en maken wij er een fijne wandeling van.


Heb je geen mail ontvangen, check dan even je spam/ ongewenste of reclame box.


Heb je nog vragen neem gerust even contact met mij op!