kunstzinnige wandelworkshop

Kunstzinnige wandelworkshops

wandelen en creatieve expressie = gezellige, geslaagde dag

Bekijk de workshops
wilma en daphne wandelworkshop

De kracht van wandelen en creativiteit

Dat wandelen goed is voor ons lichaam is algemeen bekend. Maar dat het ook creatieve processen op gang zet, geluksstofjes aanmaakt en je plezier laat beleven is vaak minder bekend!


Door deel te nemen aan een kunstzinnige wandel workshop zullen wij je beide laten ervaren.


Er wordt gestart met een wandeling welke aangepast wordt aan de mogelijkheden van de groep. Na deze wandeling zullen wij onder het genot van een kopje koffie of thee met iets lekkers wat na praten en onszelf gereed maken voor de workshop die dan volgt onder leiding van Wilma kunstzinnig dynamisch coach.


De insteek van deze wandel-workshop is een gezellige dag/ middag te hebben en de combinatie van wandelen en kunstzinnig bezig zijn te laten ervaren.

Je hoeft geen kennis of kunde te hebben van creatieve werkvormen. 

Het enige wat wij van je vragen is " stel jezelf open en ervaar wat je allemaal kunt".


naar het aanbod 
petra-van-vliet

Petra van Vliet

gezellig samen op stap en iets creatiefs doen.

Wat een leuke combinatie! Omdat ik niet zo creatief (dacht te zijn) vond ik het heel spannend om mee te doen maar het was echt geslaagd. De ontspannen en prettige sfeer die Wilma en Daphne samen creëren is heel fijn. Ze vullen elkaar goed aan! Ik ga zeker vaker deelnemen.
kunstzinnige wandelworkshop

waarom wandelen combineren met een kunstzinnige workshop?

Nu is het tijd voor jou!

Wilma kunstzinnig dynamisch coach en Daphne wandeltrainer en coach hebben beide positieve ervaringen ondervonden van wandelen en kunstzinnige activiteiten.

Tijdens een inspirerende ontmoeting ontstond het idee hierin samen iets te ontwikkelen om zo meer mensen deze werkvorm te laten ervaren.

Wandelen is goed voor lichaam en geest, door letterlijk in beweging te komen ontstaan er verschillende processen in ons lichaam en brein. Door met creatieve en kunstzinnige activiteiten bezig te zijn worden de hersenen geprikkeld en uitgedaagd. Hiernaast is het inzetten van creativiteit goed voor ons zelfvertrouwen, bewustwording, loslaten van emoties, ontwikkeld en groei processen en ga zo maar door. Laten deze processen nu ook geprikkeld worden door een wandeling, win win situatie dus!


Wilma begeleid de workshop op het kunstzinnige Dynamische gebied en Daphne de wandeling. Zo bundelen wij onze kennis, ervaring en enthousiasme om er een hele fijne, gezellige workshop voor jou van te maken.


Daphne: " wandelen heeft voor mij een ontspannende, helende, inspirerende werking. Tijdens een wandeling ontstaan bij mij nieuwe ideeën, plannen en is er ruimte voor rust en mijzelf". Samenwerken met Wilma is voor mij een feestje, haar creatieve geest, open toegankelijke en liefdevolle benadering is heel prettig,


De wandel workshop is zo opgebouwd dat het voor iedereen toegankelijk is. Je hoeft geen ervaring te hebben met Creatieve werkvormen. De wandeling zal aangepast worden aan de mogelijkheden van de deelnemers in de groep. 

Wij bieden iedere maand een andere werkvorm/thema aan, met als hoofddoel, gezelligheid, een (mid)dagje weg met als kers op de taart een kunstwerk aan het einde van de dag!


KUNSTZINNIGE WANDELWORKSHOP AGENDA

2022

workshop schilderen

21

MEI
9:00- 14:30

WANDEL-WORKSHOP Schilderen op doek

Workshop schilderen op doek. 

Altijd al met een paletmes willen werken?

Maak je eigen fleurig schilderij.

Ervaring is niet nodig.

Je gaat met een mooi eigen gemaakt doek naar huis waar je trots op zal zijn. 

(Min. 4 deelnemers max 6) 

Opgegeven voor: 9 mei. 

Aanvang 21 mei. 9.00-12.30

12.30.-  13.00 lunch

Daarna een heerlijke wandeling


Deze workshop vind plaats in Bergen op Zoom.


Dit arrangement is incl:

* begeleide schilder workshop

* alle benodigde materialen incl doek

* koffie en thee met iets lekkers

* gezonde lunch

* begeleide wandeling

* een gezellige dag met een mooie zelfgemaakt doek!


€ 42,50