wandeling mozesbrug

Wandel uitje Fort de Roovere Halsteren

Vrijdag 10 september om 9.30 uur

Ik wil mee lopen
wandelen pompejus

Wandeling 6 a 7 km

De wandeling zal ongeveer 6 a 7 km zijn waar we ongeveer tussen de 2,5 en 3 uur over doen.


Fort de Roovere staat bekend om zijn verdedigingswerken en de Mozesburg. Een bijzondere beleving om door het water te kunnen lopen. Hiernaast is ook de Pompejus.

De afwisselende natuur in dit gebied maakt de wandeling spannend en uitdagend! Smalle paadjes, hoogte verschillen en veel uitzichten! Een echte aanrader!


Mocht je tijdens de wandeling nog zin hebben om op grotere hoogte te bevinden dan raad ik je zeker aan de Pompejus te beklimmen en het gebied vanaf boven te bekijken en fotograferen!


KOM MEE WANDELEN 
petra-van-vliet

Petra van Vliet

wandeling met vele gezichten.

zoo deze wandeling was er een met vele gezichten! Watertjes, smalle weggetjes, klimmen en dalen. Veel verschillende soorten natuur.  De Mozesbrug zo bijzonder en uniek, dit moet je echt eens gezien hebben. Ik vond dit een van de mooiste gebieden waar ik de afgelopen periode geweest ben. En als afsluiter nog de Pompejus beklommen geweldig.

waarom zou ik mee lopen?

Nu is het tijd voor jou!

Deze lange wandelingen zijn ervoor bedoeld om samen op pad te gaan. Een actief moment voor jezelf, samen met andere gelijkgestemde.
Kletsen over alledaagse dingen, stilte momenten, lachen en fun beleven.
Door jezelf dit moment te gunnen zul je snel de positieve effecten hiervan merken.

Door langere wandelingen in andere omgevingen te maken prikkel je jezelf, kun je nieuwe doelen stellen maar vooral langer genieten van de mooie natuur die onze omgeving te bieden heeft.

Door lichamelijke inspanning te leveren zal jouw geest ontspannen, het creatieve denkproces geprikkeld worden en de natuur letterlijk door jouw poriën ademen.

Als je het mij vraagt alleen maar positieve punten.

En het aller belangrijkste na de wandeling voel je je voldaan! Helemaal opgeladen.


Tijdens de wandelingen zullen wij ook ruimte maken om stil te staan en te genieten van de natuur, echter willen wij wel proberen een beetje in een tempo te blijven lopen om onze spieren niet te veel te belasten en ze warm te houden.


Ik nodig je van harte uit deel te nemen aan een wandeling naar keuze om zelf te ervaren welke positieve effecten het wandelen jou brengt!


Een gezonde leefstijl begint bij jezelf! En vergeet nooit “ je bent een mooi mens”!wandelen mozesbrug
€12,50

WANDELING FORT DE ROOVERE

Verzamelen om 9.25 uur op

Parkeerplaats Boerderij den Hof

Buitenlust 1

4661 AL Halsteren.

( mits anders afgesproken carpoolen behoort ook tot de mogelijkheden)


De kosten voor dit wandel uittje zijn € 12,50 p.p.

Dit is inclusief een koffie, thee, cappuccino, latte of een sapje met gebak en bij terug komst na de wandeling 2 bollen huis gemaakt ijs!


Let op er is een maximaal aantal plekken beschikbaar.

Meest gestelde vragen Langere wandelingen

Waar verzamelen wij?

We verzamelen op de aangegeven parkeerplaats welke in de wandelagenda vermeld staat of in de mail welke ik je 2 dagen voor de wandeling stuur.

Hoelang van te voren dien ik aanwezig te zijn?

Als je 5 minuten voor aanvang van de tijd aanwezig bent is dit prima. Dan kunnen wij op de afgesproken tijd meteen vertrekken.

Is er een mogelijkheid om een toilet te bezoeken?

Afhankelijk van het gebied waar wij wandelen en of hier horeca aanwezig is, is we wel of geen toilet beschikbaar.

Hoe ver is het lopen?

Per wandeling staat vermeld hoeveel km de wandeling ongeveer is.
Dit is per wandeling verschillend.

Zijn de aangegeven wandeltijden de exacte tijden dat wij onderweg zijn?

Nee dit is een grove inschatting. Vooraf is het lastig te bepalen hoelang wij precies over de wandeling gaan doen. Dit alles is afhankelijk van de groep, het weer, drukte onderweg en moois wat wij tegenkomen.

Kan ik naar de parkeerplaats komen en zonder opgave meelopen?

Nee, er dient vooraf gereserveerd en betaald te zijn.
Helaas kun je zonder vooraf aan te melden niet deelnemen.

Kan ik iets meenemen voor onderweg?

Het is altijd raadzaam om iets van drinken/water mee te nemen en iets te eten. Je weet immers nooit wat er op je pad kan komen.
Tijdens een lange wandeling zal ik altijd zorgen voor een gezonde snack tussendoor en tijdens of na de wandeling zullen wij ergens iets drinken.

ik raad ook altijd aan even het weerbericht te bekijken en de kleding hierop aan te passen en eventueel een regenjas mee te nemen.

Moet je lid zijn van de wandelgroep om deel te mogen nemen aan de lange wandelingen?

Nee, iedereen is welkom bij de lange wandelingen. Je kunt jezelf hiervoor eenvoudig aanmelden door op de wandeling naar keuze te klikken in de wandel agenda. Je wordt dan naar de juiste pagina gestuurd waar je de wandeling kunt boeken.

Zijn de lange wandelingen voor mannen en vrouwen?

JA bij de lange wandelingen zijn zowel de mannen als de vrouwen van harte welkom.

Hoe kan ik een lange wandeling annuleren?

Bij de lange wandelingen dient een annulering 24 uur voor aanvang gedaan te zijn. Is dit niet het geval dan zal het gehele bedrag in rekening worden gebracht.

Wanneer het een arrangement (met eten of andere onkosten) of wandelvakantie betreft zal er 50% onkosten doorberekend worden bij een annulering korter dan 1 week voor het event. Wanneer jouw plek ingevuld kan worden door iemand anders zal je het gehele bedrag terug ontvangen.

Loop jij met ons mee?