programma liefdevol vrij leven

Liefdevol vrij leven

leven vanuit innerlijke vrijheid en verbinding

Bekijk het programma
vrij leven

Alle ballen in de lucht houden zonder stess!

Heb jij regelmatig last van een onrustig gevoel, energie gebrek, terugkerende vervelende gedachtes, onzekerheden, gevoel van stress, anders zijn, niet gezien of gehoord voelen of slechter slapen? Weet je soms niet meer hoe je alle ballen in de lucht moet houden en wil je meer uit het leven halen?


Weet dat je een mooi mens, van nature in al jouw puurheid. Soms verliezen wij onszelf uit het oog. Door alle onhandige verhalen en overtuigingen raken wij steeds verder van onze pure kern vandaan.

De maatschappij die dingen van ons lijkt te vragen, verwachtingen waaraan wij willen voldoen om in het plaatje te passen......


Alleen is dit helemaal niet nodig, al deze verwachtingen zorgen ervoor dat jij steeds verder van jouw ware pure mooie zelf vandaag gaat.


Leven vanuit vrijheid, liefde en verbinding, zonder maskers of schuldgevoelens, hoe klinkt dat?

petra-van-vliet

Petra van Vliet

inzichten gekregen, ik heb een keuze.

Het programma heeft mij inzichten gegeven. Waar mijn onhandige verhalen vandaan komen maar ook hoe het tot stand is gekomen.

Ik ben mijn voeding onder de loep gaan nemen en gaan bewegen. De afwisseling in opdrachten en de audio's vond ik erg prettig.

Zeker de moeite waard om dit programma te volgen. Ik had er ook persoonlijke coaching bij genomen, Daphne hielp mij extra inzichten te geven en stappen te zetten in mijn ontwikkeling.

een liefdevol vrij leven?

Pfff vandaag weer zo’n dag. Bij de start van de dag voelde ik al dat mijn energie op was en ik moest nog de hele dag.

Hup snel de kinderen aankleden, brood trommels klaar maken, ontbijt verzorgen, kinderen poetsen, haar kammen en op de fiets naar school.

Oja de hond die liet ik ook nog even uit.

Op de fiets naar huis maakte ik al vast het lijstje met MOETJES voor de rest van de dag;

Werken, wassen, poetsen, vanmiddag naar zwemles, even bellen met vriendin, overleg met de juf op school over een activiteit vanuit de ouderraad, koken en dan oja, ook nog sporten. Pff alleen deze gedachte van activiteiten maakte vaak dat mijn energie al bijna op was. Ik mij wat down voelde en dingen met veel tegenzin deed.


Herken je dit?

Zomaar even een dag uit mijn leven. Alleen het idee dat ik al deze dingen vandaag MOET doen maken mij al onrustig, gespannen en gestrest. Verbinding tussen body mind en soul was er op die momenten totaal niet. Alleen mijn in mijn hoofd, bezig om alle ballen in de lucht te houden. En die ballen waren voornamelijk dingen die mij energie kosten ipv gaven. Want de dingen die mij energie gaven schrapte ik als eerste omdat mijn energie dan op was. Ik raakte in de bekende visuele cirkel. Had veel last van spanningsklachten in mijn lichaam en fibromyalgie. Door de klachten werd ik steeds passiever en ging steeds slechter voor mezelf zorgen. Cijferde mijzelf helemaal weg voor andere en bestrafte mezelf wanneer ik dreigde de ballen niet meer hoog te kunnen houden en ging alleen maar harder werken.

Ik merkte ook dat ik soms korter in de kar was tegen over mijn kinderen, en man, snel overprikkeld of geïrriteerd.


Tot het moment dat mijn lichaam letterlijk tot stoppen werd gedwongen. Ik niet meer kon.

Dit was voor mij een van de zwaarste maar tevens ook belangrijkste momenten uit mijn leven.

Dit was mijn kantelpunt.

Een cadeautje van mijn lichaam voor mij.

Vanaf dit moment moest ik voor mezelf kiezen en mezelf op 1 zetten. In het begin zo moeilijk en onwerkelijk maar nu zo’n bevrijding en heerlijk vrij gevoel.


En deze transformatie gun ik jou ook! Om die rede is het liefdevol vrij leven programma voor effectieve langere termijn verandering ontwikkeld.

Hiermee geef jij jezelf een vrij leven waarin je verbinding tussen body mind en soul hebt.


programma-liefdevol-vrij-leven
€ 127,-
€ 57,-

6 WEEKS PROGRAMMA
LIEFDEVOL VRIJ LEVEN

HET ONLINE PROGRAMMA BESTAAT UIT:


 • 6 WEKEN MET 6 WERKBOEKEN
 • AUDIO’S EN VELE OPDRACHTEN
 • LIVE Q &A WAARIN JE VRAGEN KUNT STELLEN
 • ADEMHALINGSOEFENINGEN
 • VISUALISATIE EN TRANSFORMATIE REIZEN
 • 100% SUPPORT


 • BONUS: DANKBAARHEIDS-DAGBOEK

Deze transformatie gun ik jou.

Leven vanuit jouw mooie IK vanuit de persoon die je werkelijk bent.

En ik zal eerlijk zijn, het leven niet niet altijd mooi, nee integendeel. Het leven is een leerschool met bergen en dalen maar er komt altijd weer een nieuwe dag. En je hebt altijd een keuze om te kiezen. Door opvoeding, overtuigingen en onhandige verhalen zijn we dingen gaan geloven en voor waarheid aan gaan zien, maar door verandering aan te brengen in onze mind-set zul je ervaren dat je altijd een keuze hebt.


Ik hoor je denken, ja je kunt het wel zegge maar hoe dan? Door open en eerlijk naar jezelf te zijn. Alles bloot te durven geven wat je in het donker houdt. Uit je comfort-zone komen en jezelf uitdagen. Stappen zetten en feedback ontvangen. Maar vooral jezelf niet langer meer ver- en beoordelen. Mild en liefdevol jezelf bekijken en beluisteren. De connectie maken met je hart en vanuit hier keuzes maken.

Doodeng en zeker wennen maar de sleutel tot jouw mooie liefdevolle vrije leven.


Dus ook nu heb je een keuze. Blijf je in je comfort-zone het vertrouwde, bekende, onzekere en stressvol leven of kies je voor het onbekende buiten je comfort-zone waar groeit, ontwikkeling en ontplooiing op je wacht?!! De keuze is aan jou….. Ik zou zegge sluit je ogen en voel wat jouw hart je wil vertellen op die vraag…………….


leef vrij

Na dit 6 weekse programma kun jij:

 • keuzes maken vanuit je hart
 • leven vanuit verbinding tussen body, mind en soul
 • tijd voor jezelf nemen zonder schuldgevoelen
 • jezelf liefdevoller bekijken en benaderen
 • onhandige gedachtes en patronen herkennen en ombuigen
 • bewuster leven en jouw leefstijl hierop aanpassen
 • maar bovenal jezelf weer zien in jouw waren potentie, jouw mooie IK.


Na het volgen van het  6 weekse programma een liefdevol vrij leven zul je weer in verbinding staan met jouw mooie ik en leven vanuit vrijheid en verbinding met jezelf.

programma liefdevol vrij leven
€ 127,-
€ 57,-

6 WEEKS PROGRAMMA
LIEFDEVOL VRIJ LEVEN

HET ONLINE PROGRAMMA BESTAAT UIT:


 • 6 WEKEN MET 6 WERKBOEKEN
 • AUDIO’S EN VELE OPDRACHTEN
 • LIVE Q &A WAARIN JE VRAGEN KUNT STELLEN
 • ADEMHALINGSOEFENINGEN
 • VISUALISATIE EN TRANSFORMATIE REIZEN
 • 100% SUPPORT


 • BONUS: DANKBAARHEIDS-DAGBOEK

Meest gestelde vragen Liefdevol Vrij Leven programma

Hoelang duurt het programma?

Het programma duurt 6 weken.
Je behoud 1 jaar toegang tot de online leeromgeving

Wanneer start het programma?

Je kunt het programma iedere dag starten. Zodra je het programma hebt aangekocht ontvang je direct toegang tot de online leeromgeving. Hier staat week 1 gelijk voor je klaar. Vervolgens krijg je iedere week toegang tot de nieuwe modules.

Kan ik ook coaching bijboeken?

Ja zeker, ik bied 3 pakketten aan.
1 uur € 65,-
3 uur € 165,-
6 uur € 270,-

Hoe werkt het precies nadat ik het programma heb aangekocht?

Zodra je het programma hebt aangekocht ontvang je een mail met hierin inlog gegevens voor de online leeromgeving, waarin o.a. het programma te vinden is.

Is het programma ook fysiek/ offline te volgen?

Dit is momenteel niet mogelijk, wellicht in de toekomst maar voorlopig alleen online.

Waar kan ik terecht met vragen over de online leeromgeving of problemen met inloggen?

Voor vragen of problemen op deze gebieden kun je mailen naar info@daphnebuijk.nl

Is het programma voor een bepaalde doelgroep of leeftijdsgroep?

Het programma is voor iedereen die meer in verbinding wil komen met zijn of haar mooie IK. En wil leven vanuit innerlijke vrijheid en verbinding.

Hoe vind de betaling plaats?

Dit gebeurt heel eenvoudig via een betaal link welke je meteen ontvangt na het aanmelden voor het programma.
Zodra de betaling in goede orde is ontvangen, ontvang je een mail met de bevestiging en inlog gegevens voor de online leeromgeving.
Mocht je onverhoopt geen mail ontvangen controleer dan voor de zekerheid jouw spam of ongewenste mailbox.

Nu is het tijd voor jou!