netwerkwandeling Roosendaal

Netwerkwandelingen Roosendaal

ontmoet en verbind 

oude buisse heide wandelen

Netwerkwandelingen in Roosendaal

Vanuit het prachtige Natuur rondom Roosendaal organiseren Laura van der Burgt en ik, wandelingen voor ondernemende vrouwen, om elkaar op een laagdrempelige en actieve manier te ontmoeten en met elkaar te verbinden.


Start de dag met een fijne wandeling in de natuur en ontmoet op een relaxte manier andere vrouwelijke onderneemsters.

Vergroot jouw netwerk en kennis en ervaar hoe fijn en waardevol het delen met elkaar is.

De wandeling sluiten we af met een kop koffie/thee en iets lekkers erbij.

Waarom zou ik deelnemen?

Waarom samen aan de wandel en de natuur in?


Beide zijn wij enorme natuur liefhebbers en zijn dan ook vaak in de natuur te vinden. Netwerken en verbinden met elkaar en andere vinden wij beide belangrijke onderdelen binnen het ondernemerschap. Er zijn vele mooie initiatieven van netwerkclubs/ bijeenkomsten maar bijna allemaal binnen. Wij wilde er graag een actief en ontspannend element aan toevoegen en kwamen zo op het idee om dit in de natuur aan te bieden.


Al wandelend praat je vaak makkelijker, je bent in beweging en het groen van de natuur heeft een ontspannende werking op ons brein.


In de drukte van het ondernemerschap is bewegen vaak een van de dingen die er bij in schiet. Door deel te nemen aan deze netwerkwandelingen combineer je alles. Je kunt andere enthousiasmeren over de leukste baan die er is, vertellen over jouw business en tips en adviezen met elkaar delen. En dit alles terwijl in in beweging bent!


We vertrekken iedere maand op een andere plek in de omgeving van Roosendaal.

Aanmelden kan eenvoudig door de wandeling/ wandelingen naar keuze te selecteren en in het winkelmandje te stoppen en af te rekenen.

De kosten zijn €10,- per wandeling excl. BTW, incl koffie of thee met iets lekkers na afloop.klik hier om naar de agenda te gaan

Daphne Buijk samen in beweging

Belangrijker dan wie je volgt, is wie er naast je wandelt.

ik ben heel graag jouw wandelgenoot.

Daphne Buijk