wandeling dauwtrappen

Wandeling dauwtrappen

Donderdag 26 mei 2022 vertrek 05:00

Ik wil mee lopen
dauwtrap wandeling

We zullen hier naar verwachting tussen de 2 en 2,5 uur over doen. Tijdens de wandeling is er voor iedereen een ontbijt pakketje welke wij samen op een mooi plekje tijdens de wandeling zullen nuttigen. 


Dauwtrappen is een geweldige belevenis. In de vroege ochtend de natuur in om deze te zien ontwaken. De zon die opkomt, de vogels die het mooiste lied fluiten en misschien wel een hert of ander dier in de verte.

De frisheid van de nacht in combinatie met het in beweging zijn is een sensorische belevenis en goed voor lichaam en geest.

We zullen om het ontwaak proces van de natuur niet te veel te verstoren veel in stilte wandelen en onze ogen en oren te kost geven tijdens deze wandeling.


Wil je het op de traditionele manier doen dan mogen de schoenen en sokken uit en een stukje op de blote voeten lopen over de ochtend dauw.


Verzamelen om 05.00 uur.

De exacte verzamel locatie zul je enkele dagen voor de wandeling van mij ontvangen.KOM MEE WANDELEN 

Sophie

Het zien ontwaken van de natuur is prachtig

Het was mijn eerste keer om zo vroeg mijn bed uit te gaan voor een dauwtrap wandeling, maar het is het vroege opstaan meer dan waard! Ik vond het adembenemend mooi! Goed verzorgd arrangement ook door Daphne. Ik ga graag weer mee.

waarom zou ik mee lopen?

Nu is het tijd voor jou!

Deze lange wandelingen zijn ervoor bedoeld om samen op pad te gaan. Een actief moment voor jezelf, samen met andere gelijkgestemde.
Kletsen over alledaagse dingen, stilte momenten, lachen en fun beleven.
Door jezelf dit moment te gunnen zul je snel de positieve effecten hiervan merken.

Door langere wandelingen in andere omgevingen te maken prikkel je jezelf, kun je nieuwe doelen stellen maar vooral langer genieten van de mooie natuur die onze omgeving te bieden heeft.

Door lichamelijke inspanning te leveren zal jouw geest ontspannen, het creatieve denkproces geprikkeld worden en de natuur letterlijk door jouw poriën ademen.

Als je het mij vraagt alleen maar positieve punten.

En het aller belangrijkste na de wandeling voel je je voldaan! Helemaal opgeladen.


Tijdens de wandelingen zullen wij ook ruimte maken om stil te staan en te genieten van de natuur, echter willen wij wel proberen een beetje in een tempo te blijven lopen om onze spieren niet te veel te belasten en ze warm te houden.


Ik nodig je van harte uit deel te nemen aan een wandeling naar keuze om zelf te ervaren welke positieve effecten het wandelen jou brengt!


Een gezonde leefstijl begint bij jezelf! En vergeet nooit “ je bent een mooi mens”!zonsopkomst dauwtrappen
€15,00

Dauwtrappen is zo magisch en zou iedereen eens in zijn leven moeten mogen meemaken! Het vroege omstaan wordt ruimschoots gecompenseerd door de rust, stilte, opladen en genieten tijdens deze wandeling.


Verzamelen om 05.00 uur adres ontvang je enkele dagen voor de wandeling.


Dit arrangement is incl.

Begeleide wandeling

ontbijtpakket met broodje, fruit, sapje of water en koffie of thee.


Waar verzamelen wij?

We verzamelen op de aangegeven parkeerplaats welke in de wandelagenda vermeld staat of in de mail welke ik je 2 dagen voor de wandeling stuur.

Hoelang van te voren dien ik aanwezig te zijn?

Als je 5 minuten voor aanvang van de tijd aanwezig bent is dit prima. Dan kunnen wij op de afgesproken tijd meteen vertrekken.

Is er een mogelijkheid om een toilet te bezoeken?

Afhankelijk van het gebied waar wij wandelen en of hier horeca aanwezig is, is we wel of geen toilet beschikbaar.

Hoe ver is het lopen?

Per wandeling staat vermeld hoeveel km de wandeling ongeveer is.
Dit is per wandeling verschillend.

Zijn de aangegeven wandeltijden de exacte tijden dat wij onderweg zijn?

Nee dit is een grove inschatting. Vooraf is het lastig te bepalen hoelang wij precies over de wandeling gaan doen. Dit alles is afhankelijk van de groep, het weer, drukte onderweg en moois wat wij tegenkomen.

Kan ik naar de parkeerplaats komen en zonder opgave meelopen?

Nee, er dient vooraf gereserveerd en betaald te zijn.
Helaas kun je zonder vooraf aan te melden niet deelnemen.

Kan ik iets meenemen voor onderweg?

Het is altijd raadzaam om iets van drinken/water mee te nemen en iets te eten. Je weet immers nooit wat er op je pad kan komen.
Tijdens een lange wandeling zal ik altijd zorgen voor een gezonde snack tussendoor en tijdens of na de wandeling zullen wij ergens iets drinken.

ik raad ook altijd aan even het weerbericht te bekijken en de kleding hierop aan te passen en eventueel een regenjas mee te nemen.

Moet je lid zijn van de wandelgroep om deel te mogen nemen aan de lange wandelingen?

Nee, iedereen is welkom bij de lange wandelingen. Je kunt jezelf hiervoor eenvoudig aanmelden door op de wandeling naar keuze te klikken in de wandel agenda. Je wordt dan naar de juiste pagina gestuurd waar je de wandeling kunt boeken.

Zijn de lange wandelingen voor mannen en vrouwen?

JA bij de lange wandelingen zijn zowel de mannen als de vrouwen van harte welkom.

Hoe kan ik een lange wandeling annuleren?

Bij de lange wandelingen dient een annulering 24 uur voor aanvang gedaan te zijn. Is dit niet het geval dan zal het gehele bedrag in rekening worden gebracht.

Wanneer het een arrangement (met eten of andere onkosten) of wandelvakantie betreft zal er 50% onkosten doorberekend worden bij een annulering korter dan 1 week voor het event. Wanneer jouw plek ingevuld kan worden door iemand anders zal je het gehele bedrag terug ontvangen.