Gratis reisgids

Op weg naar jouw mooie ik

Houd jij de ballen daarna weer in de lucht?

Leven vanuit verbinding en vrijheid

50%
Ik ben er klaar voor!
reisgids-mijn-mooie-ik

Waar komt het vervelende,

nare, opgejaagde gevoel vandaan?

Ieder mens kent het wel, het gevoel van stress, onrustige gevoel, overprikkeling, verminderd zelfbeeld, even uit balans zijn. De ene heeft hier af en toe mee te maken de andere vaker. Hoevaak je hier mee te maken hebt hangt van vele factoren af. Een van de belangrijkste factor en is de mindset. Vanuit welke mindset jij jouw leven leeft. 

Lees nu mijn boek
Daphne Buijk
Ik gun iedereen deze mooie gids. Ik heb deze gids geschreven op basis van mijn kennis en  "reis" ervaringen. De reisgids is zo opgebouwd dat deze voor iedereen geschikt om te lezen. Gun jezelf deze reis. Nu is het tijd voor jou!

alles begint met de eerste stap!

Daphne Buijk

GRATIS REISGIDS 

OP WEG NAAR JOUW MOOIE IK

Vind jij het ook zo lastig om alle ballen in de lucht te houden? Heel herkenbaar maar het kan ook anders. Na het lezen van deze Reisgids heb jij inzicht in:

  • Waar komt het vervelende, nare, opgejaagde gevoel vandaan?
  • Wat kan ik er aan doen om hier minder hinder van te ervaren?
  • Hoe jij jouw innerlijke Reis kunt maken
op-weg-naar-je-mooie-ik

Kies voor jezelf

Begin vandaag met lezen

arrow_drop_up arrow_drop_down